Waar kun je theebloemen kopen?
Blog

Waar kun je theebloemen kopen?

bij Petra de Niet op Oct 03, 2023

Een theesoort die aan populariteit wint, zijn theebloemen. Theebloemen, ook wel bekend als bloeiende thee of bloementhee, zijn handgemaakte bundels van gedroogde theebladeren en eetbare bloemen die zich ontvouwen tot prachtige bloemen wanneer ze in heet water worden geplaatst. Naast de heerlijke smaak bieden theebloemen een visueel spectaculaire ervaring tijdens het zetten van thee. Maar waar kun je theebloemen kopen? In deze blog zullen we enkele geweldige plekken delen waar je jouw voorraad theebloemen kunt aanvullen.

Blooming Tea Flower - Webshop | Online

Natuurlijk kun je gemakkelijk op onze eigen website theebloemen kopen. We bieden een breed scala aan theebloemen en een uitgebreide selectie van verschillende ingrediënten, met de garantie dat we uitsluitend gebruik maken van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten. Wanneer je ervoor kiest om bij ons theebloemen te kopen, bieden we ook de mogelijkheid om het als een prachtig cadeau te verpakken. Bovendien zorgen we ervoor dat het binnen slechts 1 dag wordt verzonden, zodat het snel bij jou of bij de gelukkige ontvanger van het cadeau aankomt.

Beer Arnhem - Koffiezaak | Arnhem

Instagram: https://www.instagram.com/beerarnhem/

Blooming Tea Flower bij Beer Arnhem

Deze gezellige plek in Arnhem kun je een heerlijk kopje koffie komen drinken of als to-go bestellen (ze hebben ook een stempel kaart waarmee je kunt sparen voor een gratis koffie!). Naast lekkere koffie, hebben ze natuurlijk meerdere (veelal organische) drankjes en kun je er heerlijk lunchen. De ambiance van de locatie is fantastisch om een boek te lezen, af te spreken met vriend(inn)en of om even een uurtje te werken. Ook kun je er cadeautjes kopen, waaronder glazen buisjes met theebloemen van de variant tea flowers.

De moeite waard om een bezoekje te brengen wanneer je in Arnhem bent of woont!

📍BEER Arnhem

Mevrouw Knispel - Bloemen en vintage zaak | Arnhem

Instagram: https://www.instagram.com/mevrouwknispel/
Website: https://www.mevrouwknispel.nl/

Blooming Tea Flower bij Mevrouw Knispel

Bij Mevrouw Knispel vind je zeker weten het boeket dat je zoekt voor die speciale gelegenheid. Marielle is de eigenaresse en ze herkent elke plant in een boeket meteen. Ze helpt je fantastisch met wat je nodig hebt. Naast prachtige bloemen verkoopt ze ook unieke vintage meubelen, zoals kastjes, tafeltjes, decoratieve prints voor aan de muur en gave beelden van panters en leeuwen.

Voor kleine accessoires, zoals vintage oorbellen of cadeautjes, kun je ook terecht bij Mevrouw Knispel. Ze verkoopt glazen buisjes en kartonnen doosjes met theebloemen bij de balie. Het kan ook mooi ingepakt worden als cadeau.

📍Mevrouw Knispel

BriTea - Theewinkel | Zoetermeer

Instagram: https://www.instagram.com/brifleuri_britea/
Website: https://www.brifleuri.com/

Blooming Tea Flower bij BriTea

Bij BriTea word je overweldigd zodra je de zaak binnenloopt: ze hebben werkelijk bijna elke thee die er bestaat! Natuurlijk ook theebloemen in glazen buisjes en kartonnen doosjes, deze kun je vinden bij de balie. De eigenaresse, Brigitta, weet precies welke thee je nodig hebt voor welk kwaaltje. Je kunt de thee ook eerst proeven voordat je hem koopt, wel zo handig. Naast thee bieden ze ook alle accessoires die je nodig hebt om thee te zetten, en een klein assortiment van lifestyle producten. Zo kun je gemakkelijk een cadeautje halen, die ze uiteraard mooi voor je inpakken. Bovendien bieden ze gratis verzending naar Zoetermeer, Benthuizen, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs, voor het geval je niet in staat bent om naar de winkel te komen. Wat een service!

📍BreaTea

Groene Vingers - Planten en bloemen zaak | Delft

Instagram: https://www.instagram.com/groenevingersdelft/
Website: https://www.groenevingersdelft.nl/

Blooming Tea Flower bij Groene Vingers Delft

Groene Vingers Delft is een aantrekkelijke winkel voor planten, interieuraccessoires en cadeaus. Ze bieden een breed assortiment aan kleine vetplanten, bijzondere grote kamerplanten en de nieuwste woonaccessoires. De collectie straalt een gezellig en uniek karakter uit, zowel online als offline. Je vindt er prachtig serviesgoed, leuke combinaties van planten en potten, kleurrijke tegeltjes en wekelijks nieuwe eyecatchers voor in huis. Het is zeker de moeite waard om regelmatig een bezoekje te brengen of online te kijken. Daarnaast bieden ze deskundig advies op het gebied van groen. Ze creëren een prettige en gezellige sfeer die zorgt voor ontspanning en een goed gevoel. Ze verkopen theebloemen in glazen buisjes van het soort "tea flower". Je kunt het mooi laten inpakken en natuurlijk goed combineren met de andere prachtige producten die ze aanbieden.

📍Groene Vingers Delft

Boetiek - Fashion en cadeau winkel | Amersfoort

Instagramhttps://www.instagram.com/boetiek033/

Blooming Tea Flower bij Boetiek Amersfoort

Boetiek is een winkel die een grote verscheidenheid aan merken aanbiedt, die voornamelijk gebruik maken van organische/biologische stoffen. Naast een uitgebreide modecollectie, hebben ze ook een brede selectie aan cadeauartikelen, waaronder een grote verscheidenheid aan geboortegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle outfit of een uniek geschenk voor een pasgeboren baby, Boetiek heeft voor ieder wat wils. In de winkel bieden ze ook glazen buisjes met theebloemen, die bij de kassa ingepakt kunnen worden tot een prachtig cadeau. Dit plekje is zeker de moeite waard om een bezoekje aan te wijden.

📍Boetiek

Leev! - Home & fashion winkel | Geleen
Instagram: https://www.instagram.com/leevgeleen/

Leev home & fashion is een fantastische plek waar je prachtige en unieke kledingstukken kunt scoren. Deze kledingstukken zijn niet alleen een toevoeging aan je huidige garderobe, maar ze helpen je ook om je persoonlijke stijl te versterken. De eigenaresse Sandra en haar getalenteerde team van mode-experts staan altijd klaar om je van deskundig stijladvies te voorzien. Ze nemen de tijd om met jou te bespreken welke outfit het beste bij jouw smaak en lichaamsvorm past, zodat je er op je best uitziet. Daarnaast biedt Leev home & fashion niet alleen mode, maar ook een prachtige collectie interieurstukken om je huis nog sfeervoller te maken. En vergeet niet om bij de balie een kijkje te nemen naar de theebloemen in glazen buisjes. Mocht je op zoek bent naar een speciaal cadeau, kunnen ze de theebloemen prachtig verpakken als een verrassing. Kortom, bij Leev home & fashion vind je niet alleen prachtige kleding en interieurstukken, maar ook een geweldige winkelervaring waar je met deskundig advies en persoonlijke aandacht wordt geholpen om de perfecte look te creëren en je huis om te toveren tot een oase van stijl en gezelligheid.

📍Leev!

Ook theebloemen verkopen in jouw winkel?

Heb je een winkel met een KvK-inschrijving en wil je graag theebloemen aanbieden in jouw winkel? Dat kan! Wij bieden een retailprogramma aan waar winkels onze glazen buisjes met 4 theebloemen kunnen inkopen en in hun eigen winkel kunnen verkopen. Via deze pagina kun je een aanvraag indienen: https://www.bloomingteaflower.com/pages/reseller-worden

We kijken uit naar jouw aanvraag!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.